Reakties van klanten

19-04-2011

Hoi Gusta,

De poppen zijn prachtig, vooral dat neusje van Arie en zijn snor, schitterend. Ik denk dat hij het ook wel mooi zal vinden. Mijn armen had je ook prachtig ingeschat. Ze staan ook mooi op de taart.

Lieve groeten, Conny

 

21-03-2011

Lieve Gusta,

Ik ben er helemaal stil van... heb er een hele tijd naar staan kijken en het was net of ze leefden, zo echt zo mooi... het liefst zou ik ze in mijn kast achter het glas zetten, bang dat er wat mee gebeurt. Maar ben er zo happy mee.... zou niet eens weten hoe ik mijn emotie op papier moet zetten zo blij ben ik met ze en de details zijn zo super. Dank je wel je bent echt super. Ik ga hier nog even verder blij mee zijn en als het zover is dan stuur ik de foto's naar je op, kan bijna niet wachten om je te laten zien hoe blij ik ben.

Super dikke knuffel van een hele blije aanstaande bruid, Claudia

 

08-01-2011

Lieve Gusta,

Wij hebben een super bruiloft gehad en hebben heerlijk genoten van onze vakantie. Onze taarttopper staat demonstratief op een plank boven de televisie in de woonkamer. Iedereen ziet hem daar staan en wij worden elke dag aan onze mooie dag herinnert. Nogmaals heel erg bedankt voor deze mooie taarttopper, echt heel knap!

Vriendelijke groet, Sabrina en Stephen Dekker

 

27-12-2010

Hoi lieve Gusta,

Het is echt ongelofelijk mooi!! Ik kan niet ophouden ernaar te kijken!!! Je hebt mijn idee precies uitgebeeld zoals ik het in gedachten had, en zelfs nog daar voorbij!! Ik heb zelf niet kunnen bedenken hoe geweldig het resultaat eruit zou zien... Al die details en kleine dingetjes... echt supermooi!! De voorgrond met alles erop en eraan... perfekt!! Heel mooi ook hoe de voorgrond overloopt in de achtergrond. Ik zoek naar woorden om het te beschrijven maar die bestaan volgens mij niet...

DANKJEWEL!! Je bent een schat!! Ik ben trots om een van jouw meesterwerken te mogen bezitten :)

Kus, Marina

 

28-08-2010

Hallo Gusta,

Onze taarttopper was TOP. Echt heel mooi hij maakte de taart helemaal af. Vele goede en leuke reakties op onze dag.

Nogmaals heel erg bedankt.

Groetjes Ferry en Leontine

 

18-07-2010

Hoi Gusta,

We zijn net terug van onze honeymoon en we hebben een prachtige huwelijksdag gehad. Mede dankzij jou, want de topper was echt fantastisch!

Ze leken supergoed, zijn superschattig en m'n vrouw vond het een geweldige verrassing! Hartstikke bedankt dus!

Heel veel succes met je top-bedrijf!

Groetjes, Guy

 

05-06-2010

Hoi Gusta,

We hebben geen woorden voor het beeldje ONGELOFELIJK! Echt super en het is gewoon ECHT hetzelfde.

Het beeldje heeft al een mooi plekje gekregen.

Echt bedankt, we kregen ook zulke leuke reacties, en ik werd gewoon emotioneel toen ik hem zag. Onze dag was super!!!

Groetjes, Hannielle en Serge

 

27-05-2010

The Miss Djax figure is sooooo beautiful, you made it with such love and all those little and unique details, the tattoos, the nice spidy-shirt (gives me memories from the 90s.... if I remember right she has worn it on Mayday 1994 in Dortmund) the headphones, the decks.... it's so perfect... woooow.

Thanks again and again... the figure is exactly what I expected and the nice flyer, it makes the overall impression so nice and completely perfect.

You are really a great artist and I'm proud of you and to have such a beautiful masterpiece... a true JOSEE!!!

Kisses and hugs, 

Marc Kaufmann, Dresden Germany

 

21-05-2010

Iedereen vond het fantastisch en ontzettend mooi.

Rein v Laak

 

04-04-2010

Goedemorgen,

Ik wilde je even laten weten hoe BLIJ ik ben met je topper!!!

Nogmaals, DANK!

xxx Samia

 

18-02-2010

Hi Gusta,

Just got the package today and the Miss Djax figure, stand recordbag and records look AMAZING!!! We love it! We wish you all the best!

David en Ana, DJ Pet Duo, Berlin Germany

 

14-10-2009

Beste Gusta,

Mijn man en ik zijn eindelijk gesetteld in de VS. De prachtige taarttopper is in augustus al door mijn moeder meegenomen. Wat was ik blij dat ie helemaal heel aangekomen is. 'We' staan te pronken in de vitrine kast. Super leuk! Elke keer als ik het kleine lichtje aan doe, glittert de jurk, de sieraden en de tiara. Helemaal geweldig. Iedereen die hier langs komt laat ik dan ook trots de topper zien.

Het is een beetje laat; maar in ieder geval nogmaals bedankt voor je prachtige werk!

Hartelijke groetjes, Melissa & Michael


01-10-2009

Hoi Gusta, Wat knap zeg! De duikers uitrusting klopt precies. Was zeker moeilijk met al die slangen maar heel erg goed gelukt. Echt fantastisch!

David, Belgie


06-06-2009

Hoi Gusta,

We zijn inmiddels weer thuis en ik ben helemaal happy met de topper. Echt ieder detail klopt en 'mijn poppetje' is super geworden. Vrijdag zie ik dan het geheel, maar volgens mijn moeder leek Michael ook ontzettend. Zelfs zijn schoenen, aldus mijn moeder, haha!

Groetjes, Melissa


01-06-2009

Hoi Gusta!

De taarttopper was helemaal super!!! Echt geweldig! Hij staat hier echt te pronken op de dressoir. We hebben heel veel reacties gehad op de geweldige topper en mensen zagen ook meteen dat wij het waren! Dank je wel voor dit geweldige aandenken aan deze zo ontzettend bijzondere dag!

Groetjes, Esmée en Sander


26-01-2009

Gusta,

Na nogmaals de topper bekeken te hebben, moest ik nog eens mailen. Ik ben namelijk nog meer onder de indruk (mn vriend ook trouwens)! Ik heb elk vingertje bekeken, de haartjes, de wapens. Het is echt helemaal perfect!

Nogmaals bedankt!

C T Wong Joe, Suriname


10-08-2008

Hoi Gusta,

Leuk dat we even zelf geweest zijn, hebben we de rest van jullie werk/hobby ook gezien, indrukwekkend. Ik heb trouwens mijn poppetje helemaal gezien vandaag, mijn moeder had Chris afgedekt zodat ik "mezelf" kon zien zonder dat ik iets van hem zag. Wat super zeg, ook die tattoo. Echt geweldig! Ik wil ook nog even zeggen dat ik het geweldig vind dat je in zo'n korte tijd 4 poppetjes hebt gemaakt!

Groetjes, Chantal en Chris


09-08-2008

Hoi Gusta,

I'm speechless...

Super!

Groetjes, Joke van den Kerkhof